Βαφειάδης για Καραϊβάζ: Ήταν άφοβος, ατρόμητος και δεν λύγιζε μπροστά στον κίνδυνο
2 years, 10 months ago
6

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Νικόλαος Βαφειάδης. O δημοσιογράφος και διευθυντής διεθνούς ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δουλέψαμε πολλά χρόνια με τον Γιώργο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1 και παρότι ήταν τα τελευταία χρόνια στο Star, ήταν ένας φίλος. Κρατούσε τις ανθρώπινες σχέσεις κι ήταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Η περίπτωση του Γιώργου ήταν σοκ. Ήταν σοβαρός άνθρωπος κοιτούσε τη δουλειά του, ερευνητικός βέβαια γιατί κοιτούσε λεπτομέρειες αλλά ήταν άφοβος, ατρόμητος και δεν λύγιζε μπροστά στον ενδεχόμενο κίνδυνο» ανέφερε ο Νικόλαος Βαφειάδης.

“Πολλές φορές έλεγε καθαρά, αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν λογάριαζε κόστος. Έλεγε τη γνώμη του. Έδινε το ρεπορτάζ του, ανόθευτο, καθαρό και νομίζω ότι αυτό φαίνεται ότι έχει πληρώσει. Αναμένει να διαλευκάνουν οι αρχές την υπόθεση αυτή. Δεν θα το αφήσει έτσι ο δημοσιογραφικός κόσμος. Πρέπει να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση γιατί ήταν ένα μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας” συμπλήρωσε.