Βάνα Μπάρμπα – «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις για τον Φιλιππίδη, ήταν μέσα από την καρδιά μου»
2 years, 7 months ago
6

Για το ατύχημά της στην Επίδαυρο μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό.

Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία μετά το ατύχημα.

Στη συνέχεια, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε και για τις δηλώσεις της που είχαν προκαλέσει σάλο σχετικά με το #MeToo και συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχηκε ότι δεν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της για την υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε:

«Θα ήθελα να σου πω ότι δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Αυτό που θέλω να σου πω και είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η ιστορία πλέον, αυτή η κατάσταση – που είναι πολύ δυσάρεστη για όλους μας – βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα σε λίγο καιρό. Θα λάμψει η αλήθεια.

Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους αυτή την ιστορία, μιλάω για τους δικαστές και τους εισαγγελείς είναι πολύ έξυπνοι. Είναι άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ αισιόδοξη.

Μη με αναγκάζεις Γιώργο να λέω πράγματα. Δεν θέλουμε να δικάζουμε μέσα από την τηλεόραση και τα sites. Δεν είναι η τελική απόφαση.

Είναι προφυλακισμένος. Πολύ σοφά πήραν αυτή την απόφαση. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνουμε, εμείς τι δουλειά έχουμε να κρίνουμε; Βγάζουμε μια εμπάθεια. Όταν βγει η απόφαση της δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε.

Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω και θα πω είμαι με το μέρος… Ήμουν η πρώτη που είχε τη σημαία μπροστά, όμως δεν θέλω να τους δικάζουμε. Είμαι εγώ ενάντια στις γυναίκες;

Εντάξει λέω και εγώ καμιά σαχλαμάρα, άνθρωπος είμαι και εγώ. Δεν θέλω να βλέπω τέτοια μεγάλα ταλέντα… Μη κάνουμε κριτική».

 

in.gr