Βασίλης Λαμπρόπουλος: Το βιτριολικό χιούμορ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
2 years, 1 day ago
6

Με αφορμή νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναρωτιόταν αν είναι η ίδια ή κάποιος άλλος ο ένοχος για τον θάνατο της 9χρονης, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει μια διαφορετική πλευρά του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που έδειξε ότι διαθέτει και εξαιρετικό φλεγματικό χιούμορ!

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αναφορικά με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έχει βρεθεί από την αρχή ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τόσο μέσα από τα άρθρα του στις εφημερίδες, αλλά και στο in, όσο και μέσα από το MEGA, σχεδόν σε καθημερινή βάση ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχωρά σε αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με προσεκτικές διατυπώσεις και μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού ο δημοσιογράφος έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στις πιο σημαντικές αποκαλύψεις για την εν λόγω υπόθεση.

Μια από αυτές είναι για την κεταμίνη, ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και την οδήγησε στον θάνατο. Λίγη ώρα μετά την εν λόγω αποκάλυψη η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη.

Το βιτριολικό χιούμορ…

Ωστόσο σήμερα και με αφορμή νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου που αναρωτιόταν αν είναι η ίδια ή κάποιος άλλος ο ένοχος για τον θάνατο της 9χρονης, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει μια διαφορετική πλευρά του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που έδειξε ότι διαθέτει και εξαιρετικό φλεγματικό χιούμορ!

Σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την εν λόγω συνέντευξη -που έδωσε η 33χρονη μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»- ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» είπε με δηκτικό τρόπο «και σε αυτή τη συνέντευξη η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει τη φράση ‘αν είμαι ένοχος εγώ θα φανεί’. Έχει πει προηγουμένως ότι ‘ψάχνω κι εγώ η ίδια να βρω τι έχω κάνει λάθος’».

«Η επόμενη ερώτηση που μπορεί να της γίνει με αυτή τη λογική, την δισυπόστατη, είναι ότι αν τελικά αποδειχτεί να την ρωτήσει κάποιος ‘σας είχατε υποψιαστεί από την αρχή ή προς το τέλος σας καταλάβατε’» συμπλήρωσε προκαλώντας γέλιο τόσο στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου, όσο και στην δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη.

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:41

Μάλιστα, στη συνέχεια «χτύπησε» και πάλι με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αν είμαι εγώ θα φανεί. Μέχρι τότε με κρατώ σε αγωνία…».

Προφανώς πρόκειται και πάλι για ειρωνικό σχόλιο, σχετικά με όσα είπε η 33χρονη μητέρα στη συνέντευξή της.

Δείτε την ανάρτηση

 

in.gr