Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας γλεντάει»
1 month, 14 days ago
6

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, σχολιάζοντας την προσωπικότητά της, αλλά και το γεγονός ότι χειρίζεται ολόκληρη την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου αρχικά σημείωσε ότι: «Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για την προσωπικότητα της κατηγορούμενης από την Πάτρα και το πόσο χειριστική είναι.

«Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα».

«Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικη αντίδραση αυτή» συμπλήρωσε τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

protothema.gr