Βίντεο από τη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» στην Αλβανία – Στα χέρια των ελληνικών Αρχών – Στον εισαγγελέα εντός της ημέρας
1 year, 4 months ago
6

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος είχε αποπειραθεί να βιάσει μια 24χρονη και λίγες ώρες αργότερα βίασε μια 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο.

O45χρονος παραδόθηκε από τις αλβανικές Αρχές στις 2.30 τα ξημερώματα στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» είχε εντοπιστεί από το στίγμα του κινητού του. Οταν κατάλαβε ότι βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό και έπειτα από συνεννοήσεις που είχε με Ελληνες αστυνομικούς που είχαν μεταβεί στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, εμφανίστηκε από την πλευρά των αλβανικών συνόρων όπου τον ανέμεναν Αλβανοί αστυνομικοί οι οποίοι και τον παρέδωσαν στους Ελληνες συναδέλφους τους.

Βίντεο από την σύλληψή του, όπου φαίνεται να τον κυνηγούν οι αστυνομικοί, ανήρτησε το Top Channel Albania στο Youtube.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Καταλυτικό ρόλο στην εντατικοποίηση των ερευνών των αλβανικών Αρχών έπαιξαν οι επαφές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ήταν αυτός μάλιστα που το πρωί ανακοίνωσε τη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ».

Σε ανάρτησή του ανέφερε:

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.»

Ο 45χρονος κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, για βιασμό μιας γυναίκας και απόπειρα βιασμού ακόμη μίας στο Παλαιό Φάληρο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή, ενώ έχει ζητηθεί από την Αστυνομία εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητάς του. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και να μην το έχουν καταγγείλει στις Αρχές.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του 45χρονου όταν μπήκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης.

Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται το αυτοκίνητο της γυναίκας να σταματάει και μερικά μέτρα πιο πίσω, να πλησιάζει ο δράστης, να μπαίνει μέσα στο όχημα και να κάθεται στο πίσω κάθισμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 45χρονο σε φωτογραφίες που τους έδειξαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών από το προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε βίντεο: