Βόλος: «Αν ξανασυμβεί ο,τιδήποτε, θα πεθάνεις» – 39χρονος σημάδεψε με πιστόλι την πρώην σύζυγό του
2 years, 2 months ago
6

Θηρίο ανήμερο έγινε 39χρονος στον Αλμυρό, στον Βόλο όταν ενημερώθηκε ότι η πρώην σύζυγός του, 36 ετών, συνεχίζει τη ζωή της.

Βγήκε το βράδυ της Δευτέρας με τον ξάδελφό του, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χθες τα ξημερώματα πήγε στο καφέ – τυροπιτάδικο, όπου εργάζεται η γυναίκα και την απείλησε με πιστόλι κρότου ότι θα την σκοτώσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», στις 5.30 τα ξημερώματα.

Η πρώην σύζυγός του ήταν μόνη στην επιχείρηση, όταν ο δράστης εισέβαλε στον χώρο εργασίας της.

Αναστατωμένη τον είδε μπροστά της με το πιστόλι να το οπλίζει και τον άκουσε να την προειδοποιεί: «Αν ξανασυμβεί ο,τιδήποτε, θα πεθάνεις».

Στη συνέχεια ο νταής τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Η παθούσα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Από τις καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος πήγε στην επιχείρηση με αυτοκίνητο συγγενούς του.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του ξαδέλφου του, ηλικίας 55 ετών και στο εσωτερικό του υπήρχε πιστόλι.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όπλο, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι πιστή απομίμηση αληθινού με φυσίγγια και στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια και των δύο.

Και οι δύο κατέληξαν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου κρατούνται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας.

in.gr