Βόλος – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους
2 years, 5 months ago
6

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στο Βόλο, όπου 59χρονος ξυλοκόπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στο έντρομο παιδί τους.

Ο 59χρονος βρέθηκε εθχές ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, κατά της 46χρονης συζύγου του.

Το δικασήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή, στο σπίτι που μένει η γυναίκα με τα δύο της παιδιά 9 και 10 χρονών και την 84χρονη μητέρα της.

Το θύμα της επίθεσης εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με κολάρο στο λαιμό και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, λέγοντας ότι στα δέκα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον 59χρονο, δεν ήταν η πρώτη φορά που εξασκούσε βία πάνω της, αλλά πρώτη φορά τη χτύπησε.

Της χτυπούσε το κεφάλι στον καναπέ – Σοκαρισμένο το παιδί τους

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 46χρονη κατέθεσε ότι όλα έγιναν την Κυριακή όταν η ίδια βρισκόταν στο σπίτι με τον μικρό της γιο 9 χρονών και την μητέρα της.

Όταν χτύπησε το κουδούνι, η ίδια νόμιζε ότι ήταν ο 10χρονος γιος της και από το θυροτηλέφωνο της ζητούσε να ανοίξει. Η γυναίκα είπε ότι δεν άνοιξε, αλλά ο κατηγορούμενος είχε κλειδιά, άνοιξε την πόρτα, μπήκε στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια, αλλά ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε στο σπίτι, την έριξε στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι, παρά το ότι έκλαιγαν τόσο το παιδί, όσο και η ηλικιωμένη μητέρα της.

«Μπορεί να με είχε σκοτώσει»

Το θύμα της επίθεσης κατέθεσε ότι ο άνδρας τη χτυπούσε για 5-10 λεπτά, μέχρι που ήρθε η λύτρωση για εκείνη όταν χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού οι αστυνομικοί (που είχαν ειδοποιηθεί από γείτονα) μπήκαν και συνέλαβαν τον 59χρονο.

«Αν δεν ερχόταν η Αστυνομία μπορεί να με είχε σκοτώσει», κατέθεσε η γυναίκα στο Δικαστήριο, τονίζοντας ότι έκανε μεγάλη υπομονή στα 10 χρόνια γάμου μαζί του.

Εκτίμησε ότι ο λόγος που θύμωσε ο άνδρας είναι ότι η ίδια δεν υπογράφει το διαζύγιό τους καθώς δεν έχουν ρυθμιστεί θέματα όπως αυτό της διατροφής.

Τι λέει ο δράστης

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο ίδιος έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι και πριν από μικρό χρονικό διάστημα (2 μηνών), η 46χρονη τον επισκέφθηκε στο πατάρι του μαγαζιού του όπου και διαμένει και του ζήτησε να γυρίσει σπίτι. Ο 59χρονος γύρισε στο σπίτι για λίγο αλλά μετά από κουβέντα με τους γιους του, του ανέφερεαν ότι η μαμά τους βγαίνει βόλτες με τον γείτονα και έχουν φωτογραφίες μαζί στο κινητό και ότι μιλάνε ερωτικά στο τηλέφωνο. Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν τη χτύπησε.

Ο 59χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

 

in.gr