Βόλος: Ύποπτος και για δεύτερη δολοφονία ο 39χρονος που έσφαξε την νονά του; – Τι εξετάζουν οι Αρχές
2 years, 5 months ago
6

Η δολοφονία της 75χρονης στον Βόλο από τον βαφτισιμιό της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, την περίπτωση ο 39χρονος να ευθύνεται και για άλλη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή του φερόμενου ως δράστη και σε άλλα περιστατικά τα οποία παραμένουν ανεξιχνίαστα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μία τέτοια υπόθεση είναι η άγρια δολοφονία μίας γυναίκας πριν από περίπου 10 χρόνια στη Νέα Ιωνία Βόλου με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, το θύμα, μία ηλικιωμένη ξανά γυναίκα είχε δεχθεί 20 μαχαιριές στο σώμα. Η 69χρονη είχε βρεθεί έπειτα από δύο ημέρες από τον γιο της μέσα στην οικία της σε κεντρικό δρόμο της Ν. Ιωνίας και φέρεται να γνώριζε τον δράστη του νέου φονικού.

Η υπόθεση της δολοφονίας εκείνης της γυναίκας είχε μπει στο αρχείο και ο δολοφόνος της δεν είχε εντοπιστεί.

Βόλος: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 75χρονης

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 75χρονης στον Βόλο έδειξε ότι ο  δράστης σκότωσε την ηλικιωμένη με 42 μαχαιριές στο πρόσωπο, τον θώρακα,  την καρδιά και την κοιλιακή χώρα.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας της Λεωφόρου Καζανάκι στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, καθώς ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του βαφτισιμιού στην αστυνομία

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές στον Βόλο, ο 39χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίσθηκε μόνος του στις 20.45 και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Βόλος δολοφονία

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

 

 

in.gr