Η Τζούλι Γουόλτερς αποκάλυψε την μάχη της με τον καρκίνο
22 days ago
6

Η Ντάμα Τζούλι Γουόλτερς αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του εντέρου.

Η – δυο φορές υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός – μίλησε στην εκπομπή της Βικτόρια Ντέρμπισαϊρ στο BBC για τη διάγνωση με καρκίνο σε τρίτο στάδιο που έγινε πριν από 18 μήνες, όταν οι γιατροί βρήκαν δυο όγκους στο παχύ έντερο.

Η ηθοποιός χειρουργήθηκε, έκανε χημειοθεραπεία και τώρα είναι «καθαρή» από τον καρκίνο, όπως είπαν οι γιατροί. η Γουόλτερς δήλωσε ότι στην αρχή ήταν σοκαρισμένη, καθώς είχε εξεταστεί ένα χρόνο νωρίτερα, μετά από συμπτώματα καούρας και εμετού. «Σκεφτόμουν: ”Είναι γελοίο, πρέπει να έχει κάνει λάθος», είπε. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και μετά σκέφτηκα: ”Σωστά” και τότε άρχισα να σκέφτομαι θετικά επειδή ο γιατρός μου είπε ότι μπορούμε να το γιατρέψουμε».

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι όταν το είπε στον επι 23 χρόνια σύζυγό της, ήταν μια θλιβερή στιγμή. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό του. Τα μάτια του γέμισαν με δάκρυα».

Λόγω της ασθένειάς της, ένας αριθμός σκηνών της στη νέα ταινία «Ο Μυστικός Κήπος» (“The Secret Garden”) θα έπρεπε να κοπεί. Επιπλέον, η Γουόλτερς δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again!», καθώς ήθελε να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ και ο μάνατζέρ της έλεγε ότι είχε σπασμένη κήλη.

Σήμερα, η ηθοποιός λέει ότι ο «Μυστικός Κήπος» θα μπορούσε να είναι η τελευταία της ταινία, παρόλο που δεν αποκλείει το γεγονός επιστροφής της στη μεγάλη οθόνη. «Θα έπρεπε να είναι κάτι στο οποίο να θέλω πολύ να εμπλακώ ώστε να το αναλάβω», εξήγησε. «Δε λέω ότι δεν θα ξανασχοληθώ με την υποκριτική, αλλά σίγουρα το πρόγραμμά μου θα αλλάξει».

Πηγή: HuffPost UK