Νίκος Αναδιώτης: “Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου”
2 years, 3 months ago
6

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ζωή του στο Αίγιο, όπου πλέον έχει εγκατασταθεί, για την σύζυγο και την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με το Θεό και τις στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο Άγιο Όρος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Αναδιώτης είπε ότι είναι «Ωραία η ζωή στην επαρχία» και συνέχισε, λέγοντας: “Μου λείπει βέβαια η Αθήνα και όλοι οι φίλοι μου, αλλά τι να κάνεις, ‘όπου γης και πατρίς’”, υπογράμμισε.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι έχει πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία, ενώ επισήμανε ότι αυτή την περίοδο δεν έχει κάτι “τηλεοπτικό” που να τον απασχολεί. “Έχω φτιάξει έναν χώρο στον οποίο δέχομαι γνωστούς μου και κάνουμε προπόνηση”, είπε.

“Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη”, εξομολογήθηκε και συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι “Δεν έχω βαρύνει ακόμα και το φροντίζω με την γυμναστική”.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε τρίτο παιδάκι, ο Νίκος Αναδιώτης είπε ότι «Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, όποτε άμα ήταν να έρθει, θα ήταν δώρο», επισήμανε.

Όσον αφορά στον θρησκευτικό τρόπο ζωής του κι το αν αυτός τον βοηθάει και στην σχέση του με την σύζυγό του, αλλά και την οικογένειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε αρχικά ότι “Το κάνω εγώ για να γίνω καλύτερος άνθρωπος, κι όταν γίνω” είπε και συμπλήρωσε “θα αλλάξει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος γύρω μου, οπότε ναι, εννοείται”. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου”, ανέφερε.

«Στις γυναίκες μαμάδες βγάζω το καπέλο, δεν μπορεί άνδρας να αντικαταστήσει τις δουλειές που κάνουν» σημείωσε ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε: «Έφερε ο μικρός τους βαθμούς και είπα “συγγνώμη δεν θα πω συγχαρητήρια σε σένα, θα τα δώσω στη μαμά σου’, καθώς, όπως δήλωσε, εκείνη “κάθεται και τον διαβάζει”.

Για τη σύζυγό του, ο ηθοποιός, είπε: «Με τη Βασιλική είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε σε μια δουλειά σε ένα διαφημιστικό, εγώ εντυπωσιάστηκα και νόμιζα ότι θα είναι η παρτενέρ μου στο διαφημιστικό. Χάρηκα που δεν ήταν. Μου άρεσε που δεν ασχολούνταν με αυτόν τον χώρο. Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να βγεις κερδισμένος ποτέ. Θέλει λίγη διπλωματία», ανέφερε χιουμοριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

enikos.gr