Νάταλι Πόρτμαν: Οι ερωτικές σκηνές που «στοίχειωσαν» την παιδική της ηλικία – «Στα 13 μου διάβαζα κριτικές για το στήθος μου»
1 year, 9 months ago
6

Η ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που υποδύθηκε σε νεαρή ηλικία και ανέφερε πως έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα της σήμερα – «Είχα μπει σε μια θέση, όπου δεν με σέβονταν», αναφέρει

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νάταλι Πόρτμαν και αναφέρθηκε στη σεξουαλικοποίησή της από την κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ ήταν μόνο 10 χρονών.

Η 41χρονη πλέον, ηθοποιός μίλησε στο «Sunday Times Style» για την εποχή εκείνη κι εξήγησε πως τότε, ήταν πολύ φυσιολογικό για ένα 10χρονο κορίτσι να έχει σχέσεις με μεγαλύτερους.

Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Leon» και στη συνέχεια, το «Beautiful Girls» όπου υποδύθηκε τη 13χρονη που είχε σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα, ήταν αρκετά για να την τραυματίσουν ψυχικά.

«Νομίζω ότι τότε ήταν πολύ φυσιολογικό. Κάποιοι ρόλοι γράφονταν έτσι και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, παρουσιάζονταν και ανάλογα από κάποιους δημοσιογράφους. Θυμάμαι ότι στα 13 μου είχα διαβάσει μια κριτική που αναφερόταν με λεπτομέρειες στην ανατομία του στήθους μου», δήλωσε η ηθοποιός.

portman
Κλείσιμο

Η εποχή αυτή και οι κριτικές που γράφονταν τότε, της δημιούργησε πολλές φοβίες μεγαλώνοντας. «Δεν ήθελα να με βλέπουν, ούτε να με χαρακτηρίζουν κάπως με όλους αυτούς τους ρόλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέρριπτα ταινίες με ερωτικές σκηνές. Είχα μπει σε μια θέση, όπου δεν με σέβονταν», εξηγεί.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πλέον είναι πολύ ευχαριστημένη με τους ρόλους που έχει διαλέξει και μάλιστα, δηλώνει ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στο «Thor: Love and Thunder», όπου εμφανίζεται σε μια πιο μυώδη εκδοχή της.

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer

«Είναι και ασυνήθιστο, αλλά και υπέροχο που πρέπει να αποκτήσεις περισσότερο όγκο για μια ταινία. Συνήθως μας ζητούν να γίνουμε όσο πιο αδύνατες μπορούμε. Κι αυτό συνήθως, έχει ατελείωτες συναισθηματικές και κοινωνικές επιδράσεις», ανέφερε και σύγκρινε τον ρόλο αυτό με εκείνον που υποδυόταν στην ταινία «Βlack Swan», ο οποίος απαιτούσε να χάσει πάρα πολλά κιλά.