Aντιδράσεις για τη φωτογράφιση των Ζελένσκι: «Η εικόνα είναι σάπια» λέει η Zαχάροβα
1 year, 9 months ago
6

«Απελπιστικά σάπια εικόνα» χαρακτήρισε η Ζαχάροβα τη φωτογράφιση του ζεύγους Ζελένσκι στην αμερικανική Vogue.

Αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογράφιση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και της Ολένα Ζελένσκα στη Vogue, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε πλήρη εξέλιξη,

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτηρίσει ως «απελπιστικά σάπια εικόνα» τη φωτογράφιση του ζεύγους από τη διάσημη φωτογράφο Άννι Λάιμποβιτς:

«Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Ζελένσκι; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker. Ακόμη και ο πρόεδρος της Ουκρανίας δίνει πλέον συνεντεύξεις με φόντο τη γυναίκα του», σημείωσε η Ζαχάροβα.

 

 

«Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Ζελένσκι έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν. Ο ”πόρος” που λέγεται Ζελένσκι έχει εξαντληθεί εντελώς, η εικόνα είναι απελπιστικά σάπια, επομένως δεν σερβίρεται πλέον χωρίς καρύκευμα. Τώρα το πολιτικό μενού στο πιάτο ονομάζεται ”Ζελένσι υπό τη Ολένα”» πρόσθεσε η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram.

Παράλληλα και η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Λόρεν Μπόεμπερτ είπε για την ουκρανική ηγεσία: «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα».