Σάλος με δήλωση του Τζέρεμι Κλάρκσον για τη Μέγκαν Μαρκλ: «Θέλω να τη δω γυμνή να της πετούν περιττώματα»
1 year, 4 months ago
6

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Τζέρεμι Κλάρκσον για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ειδικότερα, ο πρώην παρουσιαστής του «Top Gear» δήλωσε ότι μισεί τη Μέγκαν «σε κυτταρικό επίπεδο» και ότι «ονειρεύεται τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν “Ντροπή!” και θα της ρίχνουν σβώλους περιττωμάτων. Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο».

Οι παραπάνω δήλώσεις δημοσιεύτηκαν σε άρθρο της βρετανικής «The Sun» προκαλώντας κύμα αντιδράσεων.

Ο κωμικός Τζον Μπίσοπ έγραψε στο Twitter ότι τα σχόλια αποτελούν μια «κατάφωρη έκκληση για υποκίνηση ταπείνωσης και βίας σε μια γυναίκα».

Και η παρουσιάστρια Κάρολ Βόντερμαν εξέφρασε την αντίθεσή της μέσω Twitter: «Όχι, Τζέρεμι Κλάρκσον. Όχι σε κανένα επίπεδο, σε καμία περίσταση, δεν είναι εντάξει να γράφεις αυτά τα πράγματα για οποιαδήποτε γυναίκα και απόλυτο όχι για το “όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου σκέφτονται το ίδιο”».

Ο συγγραφέας Φίλιπ Πούλμαν έγραψε: «Το ότι ο Τζέρεμι Κλάρκσον μπορεί να γράφει τέτοια πράγματα και να τα δημοσιεύει χωρίς ντροπή, μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον τρόπο με τον οποίο ο Ρούπερτ Μέρντοχ δηλητηρίασε και έφερε σήψη στη δημόσια ζωή μας».