Δέσποινα Βανδή: Στην Άννα Βίσση με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Έκαναν… αναπαράσταση του viral ζεϊμπέκικου
1 year, 2 months ago
6

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, την ώρα που τραγουδάει η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή και της αφιερώνει έναν ζεϊμπέκικο.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της απόλυτης Ελληνίδας σταρ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Tόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανήρτησαν σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Κάποια στιγμή η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή» που την αφιέρωσε στον αγαπημένο της.

 

 

Η Άννα Βίσση μάλιστα σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού.

Η δημόσια έκφραση αγάπης των καλλιτεχνών έχει σχολιαστεί τόσο στα social media όσο και σε εκπομπές.

 

 

Μάλιστα, από την πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, ο Αντώνης Ρέμος θέλησε  να…τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη: «Να ρίξω και εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι».