Ana Obregon: Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ισπανίδα ηθοποιό που έγινε μητέρα στα 68 της
1 year, 24 days ago
6

H είδηση ότι η Ισπανίδα ηθοποιός Ana Obregón έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στα 68 της έκανε τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας ανάμικτες αντιδράσεις και έντονα σχόλια.

Ωστόσο, τώρα, η γυναίκα έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να διευκρινίσει ότι δεν έγινε μητέρα στα 68 της, αλλά γιαγιά.

Η Ισπανίδα ηθοποιός μίλησε στο HOLA! σχετικά με τη νέα προσθήκη στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι η μπέμπα, που ονομάστηκε Αna Sandra Lequio Obregón (χαϊδευτικά Anita) και γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα με βάση τις ΗΠΑ, δεν είναι η κόρη της αλλά η εγγονή της.

Η Obregón εξήγησε ότι το νεογέννητο κοριτσάκι είναι η κόρη του αείμνηστου γιου της, Aless Lequio, τον οποίο απέκτησε με τον Ιταλό αριστοκράτη Alessandro Lequio, ο οποίος πέθανε από καρκίνο στα 27 του χρόνια τον Μάιο του 2020.

Είναι η κόρη του Aless και όταν μεγαλώσει θα της πω ότι ο πατέρας της ήταν ένας ήρωας ώστε να ξέρει ποια είναι και πόσο περήφανη πρέπει να είναι γι’ αυτόν” είπε η Ana Obregón.

H Obregón αποκάλυψε, επίσης, ότι ξεκίνησαν τη διαδικασία σύλληψης του μωρού τoy Aless “την ημέρα που το παιδί μου πήγε στον παράδεισο.”

“Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Aless“, εξήγησε, αναφερόμενη στο ότι ο Aless είπε τόσο σε εκείνη όσο και στον πατέρα του για τις επιθυμίες του και είχε καταψύξει το σπέρμα του πριν ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωσή του.

Όσο για τον λόγο που χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα με έδρα τις ΗΠΑ -μια κίνηση που έχει θεωρηθεί αμφιλεγόμενη επειδή η Ισπανία είναι μία από τις πολλές χώρες όπου απαγορεύεται κάθε μορφή παρένθετης μητρότητας, σύμφωνα με το Reuters- η Obregón είπε: “Τα δείγματα διατηρήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

Η ηθοποιός σημείωσε ότι η διαδικασία διήρκεσε τρία χρόνια λόγω των νομικών διαδικασιών. Νομικά, το κοριτσάκι θα είναι η κόρη της, αλλά θα ξέρει πάντα ότι η Obregón είναι η γιαγιά της.

Σημειώνοντας ότι χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες για να προκύψει εγκυμοσύνη, η Obregón είπε ότι η διαδικασία ήταν ένας “μακρύς δρόμος.”

“Αλλά είναι αυτό που με κράτησε ζωντανή“, διαβεβαίωσε. “Απλώς, αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα ήμουν πια εδώ.”

Ανεβάζοντας την ανάρτηση για τη συνέντευξη στο Instagram, η Obregón έγραψε: “Aless μου: Ορκίστηκα να σε σώσω από τον καρκίνο και σε απογοήτευσα. Σου υποσχέθηκα ότι θα έφερνα την κόρη σου στον κόσμο και εδώ είναι στην αγκαλιά μου.”

“Όταν την αγκαλιάζω, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα γιατί είναι σαν να σε αγκαλιάζω ξανά. Ορκίζομαι ότι θα τη φροντίζω με την άπειρη αγάπη που έχω να δώσω και από τον ουρανό θα με βοηθήσεις εσύ.”

Η Obregón κατέληξε στο μήνυμά της: “Είσαι η αγάπη της ζωής μου στον ουρανό και η κόρη σου είναι η αγάπη της ζωής μου στη γη. Σ’ αγαπώ μέχρι θανάτου. Μαμά.”

instyle.gr