H πρώτη αντίδραση Μπογδάνου μετά το «μπλόκο»: «Θα μας βρουν μπροστά τους στις δεύτερες εκλογές»
1 year, 3 days ago
6

Για πολιτικό διωγμό έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει εκτός εκλογικής μάχης το κόμμα του «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» που έχει ιδρύσει ο ίδιος μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία.

Οανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, χαρακτηρίζει «πραξικοπηματική» την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια άλλου κόμματος.

«Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν»

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους», ανέφερε μάλιστα ο κ. Μπογδάνος στην πρώτη του ανάρτηση μετά το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο.

«Η ιστορία είναι τελειωμένη»

Ο ίδιος μάλιστα, μιλώντας στον Alpha, δεν δίστασε να δώσει «ραντεβού στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου» κατά τις οποίες ο συνασπισμός Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου θα επιχειρήσει και πάλι την αυτόνομη συμμετοχή με διαφορετικό όνομα και έμβλημα, λέγοντας «θα μας βρουν μπροστά τους τη δεύτερη Κυριακή».

«Η ιστορία είναι τελειωμένη» απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει εναλλακτική για το κόμμα Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου να επανέλθει με νέο όνομα και έμβλημα στον Άρειο Πάγο προκειμένου να πάρει μέρος στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Εμείς είχαμε κάνει συμπληρωματική δήλωση και λέγαμε ότι αν ενοχλεί ή απαγορεύεται το έμβλημα του ”Ήλιου της Βεργίνας” να το αποσύρουμε. Η κατάθεση του δικού μας φακέλου πήρε το νούμερο 13 αλλά εξετάστηκε πρώτος. Γιατί; Κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίσω από αυτή την απόφαση; Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας φοβούνται και γι’ αυτό μας έκοψαν τον δρόμο προς την κάλπη».

Η τελική απάντηση παρ’ όλα αυτά φαίνεται να μην έχει δοθεί από το κόμμα καθώς όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ενημερώθηκε από τα ειδησεογραφικά sites και όχι με επίσημο τρόπο, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.