Ο Βελόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση να βάλει «φρένο» στη νεκρολογία των καναλιών
3 years, 4 months ago
6

«Μετά τις 7 το βράδυ τρελαίνουν τους πολίτες»

«Πάρτε τηλέφωνο τα κανάλια, να τους πείτε να μη βομβαρδίζουν τον κόσμο με τους θανάτους. Μετά τις 7 το βράδυ τρελαίνουν τους πολίτες!», είπε την Πέμπτη στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θίγοντας το πιο σημαντικό ζήτημα μετά τις άμεσες συνέπειες του νέου κορωνοϊού, που είναι η κατάθλιψη και η ψυχολογική κατάρρευση των ανθρώπων.

Το πρώτο lockdown διπλασίασε ή και τριπλασίασε τις ψυχολογικές επιπτώσεις του εγκλεισμού, της ανελευθερίας και της κοινωνικής απομόνωσης.

Τώρα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς κοντεύει ένας ολόκληρος χρόνος που ο κόσμος είναι εγκλωβισμένος στη δίνη του κορωνοϊού!

«Όλος αυτός ο αρνητικός βομβαρδισμός των πολιτών δημιουργεί απίστευτο στρες, και το στρες, αποδεδειγμένα, οδηγεί στην πτώση του ανοσοποιητικού. Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη και επιβαρύνουν την ψυχολογία του κόσμου. Σταματήστε να μιλάτε συνεχώς για νεκρούς. Θα βγούμε από όλο αυτό, όταν βγούμε, με τους μισούς να παίρνουν χάπια…», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης – και πόσο δίκιο έχει.

newsbreak.gr