Το «ευχαριστώ» του Μίλτου Τεντόγλου για το νέο ρεκόρ 8,41μ.: «Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες στην Ευρώπη»
1 year, 3 months ago
6

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε τους Έλληνες για την υποστήριξη που είχε μετά την ακύρωση του ρεκόρ του λόγω παπουτσιών.

ΟΜίλτος Τεντόγλου, μετά την καλύτερη επίδοση στον κόσμο που σημείωσε στο μήκος στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιεβέν με 8,41μ., με ανάρτησή του έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες, αλλά όλους όσοι τον υποστήριξαν μετά το θέμα που προέκυψε με την ακύρωση του καλύτερου άλματός του.

Δίχως αμφιβολία η 15η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα με έντονα συναισθήματα για τον Μίλτο Τεντόγλου. Το πρωί ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής έμαθε ότι ακυρώθηκε ο αγώνας του στο Τορούν λόγω παράτυπων παπουτσιών.

 

 

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του ο Μίλτος Τεντόγλου έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν. «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια», έγραψε.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μπήκε «ζεστός» και εκκίνησε τα άλματα του στα 8,32μ., ενώ στο δεύτερο «προσγειώθηκε» στα 8,37μ. Στο τρίτο του άλμα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης έκανε 8,34μ., ενώ η τέταρτη του προσπάθεια ήταν αρκετή για να του χαρίσει την κορυφή, σημειώνοντας 8,41μ.! Ο Έλληνας αθλητής άφησε τις άλλες δύο προσπάθειες του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σουηδό Τομπίας Μόντλερ (8,06μ.) και στην τρίτη τον Αμερικανο Μαρκίς Ντέντι με 7,94μ.