Τρίτο φαβορί ο Παναθηναϊκός για την Euroleague
7 months, 13 days ago
6

Η Euroleague της σεζόν 2023-2024 αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη και συναρπαστική. Αρκετές είναι οι ομάδες άλλωστε που έχουν ενισχυθεί και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό, ώστε να διεκδικήσουν την κούπα και τη δόξα. Ώρα να δούμε ποιες είναι οι αποδόσεις για το στοίχημα Euroleague 2023-2024.

Πρώτο φαβορί είναι η «Βασίλισσα» και μάλιστα σε απόδοση 6.00. Οι Μαδριλένοι πορεύτηκαν πέρυσι με τον επί χρόνια βοηθό του Πάμπλο Λάσο, Τσους Ματέο, και αυτός δικαίωσε άπαντες στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκαν, καθώς έφτασε στην κορυφή, νικώντας τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κάουνας.

Δεύτερο φαβορί και μάλιστα σε παρόμοια απόδοση (6.00) είναι η Μονακό. Η ομάδα από τη Γαλλία προέβη σε σημαντικές μεταγραφές, όπως ο Κέμπα Γουόκερ και ο Πετρ Κορνέλι. Παράλληλα, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Μάικ Τζέιμς, Ντόντα Χολ και Ντονάτας Μοτεγιούνας.

Τρίτο φαβορί για τα προγνωστικά Euroleague είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» προσφέρεται σε απόδοση 7.00 για να κατακτήσουν το φετινό θεσμό. Εντυπωσιακές οι κινήσεις που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του κόουτς Αταμάν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση για την ομάδα του Αταμάν, μετά τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα, Ντίνου Μήτογλου, Ματίας Λεσόν και Λούκα Βιλντόζα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στο Final Four, ωστόσο έχασαν στις λεπτομέρειες το τρόπαιο στον τελικό από τη Ρεάλ. Οι απαιτήσεις για τους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν παραμένουν μεγάλες και στόχος θα είναι το 4ο τρόπαιό τους στον θεσμό. Ωστόσο πλέον έχουν αποδυναμωθεί με την αποχώρηση τόσο του Σάσα Βεζένκοφ, όσο και του Κώστα Σλούκα. Οι Πειραιώτες προσφέρονται σε απόδοση 9.00 για τα στοιχήματα Euroleague, ενώ σε παρόμοια απόδοση προσφέρεται και η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη και του Γιώργου Παπαγιάννη.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 10.00, ούσα η πρώτη ομάδα με διψήφια απόδοση για την κατάκτηση της Euroleague. Ακολουθούν η Ολίμπια Μιλάνο στο 12.00, η Ανατολού Εφές σε απόδοση 13.00 καθώς και η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 17.00.

Η σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική και απαιτητική για όλες τις ομάδες, ενώ και τα μακροχρόνια στοιχήματα Euroleague αναμένεται να παίρνουν φωτιά εβδομάδα ανά εβδομάδα, όταν και οι αποδόσεις θα αλλάζουν ανάλογα με τα αποτελέσματα, αλλά και το πρόγραμμα του θεσμού.