18χρονος Μιχάλης: Πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο
3 years, 5 months ago
6

Ο Μιχάλης Λαζανάκης πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά η μοίρα έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις. Το τροχαίο πάγωσε την Κρήτη. Η μητέρα του συγκλονίζει ξανά…

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του δεν τον ξεχνούν. Οι μνήμες για τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη, που χάθηκε σε τροχαίο το πρωινό της 20ης Αυγούστου του 2017, δεν έσβησαν και δεν θα σβήσουν…

Πως να σβήσουν άλλωστε για ένα παλικάρι που ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων πριν ακόμα ζήσει τη ζωή. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι – αφιέρωμα στη μνήμη του, αλλά και στη μνήμη όλων των παιδιών έφυγαν νωρίς.

Πρόκειται για το τραγούδι “Θυμητάρι” με ερμηνείες από τους γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες Μιλτιάδη Βαρουχάκη και Μπάμπη Θεργιάκη σε στίχους της Γιάννας Φραγκιαδάκη. Το βίντεο κλιπ μάλιστα που συνοδεύει το τραγούδι γυρίστηκε στον Αμπελούζο – τόπο καταγωγής του 18χρονου – στο σπίτι του αλλά και στην εκκλησία Μιχαήλ Αρχαγγέλου, όπου η οικογένεια του άτυχου Μιχάλη έχτισε εις μνήμην του αδικοχαμένου παιδιού τους.

Την ίδια ώρα, τα λόγια της χαροκαμένης μάνας συγκινούν. Όπως αναφέρει η ίδια: “Οι λέξεις πολλές φορές μοιάζουν μικρές για να φανερώσουν τα συναισθήματα μας, όμως όταν βγαίνουν από την ψυχή αγαπημένων ανθρώπων αγκαλιασμένες με σμιλευμένη μουσική που τόσο λάτρευε το Μιχαλιό μας και τραγουδισμένες με πόνου δύναμη προκαλούν βαθιά συγκίνηση. Σας ευχαριστώ όλους που συμβάλατε γι αυτό το υπέροχο δώρο μέσα απο την καρδιά μου. Είμαι σίγουρη ότι του δώσατε μεγάλη χαρά!”

Πηγή: cretalive.gr