Νέο θρίλερ μεταξύ Μιωνή και Παπαδάκου – Την κατηγορεί για προσπάθεια καταδολιεύσης για να μην αποζημειωθεί
3 years, 9 months ago
6

Σε ανακοίνωση του ο γνωστός επιχειρηματίας καταγγέλει τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου και τον σύζυγο της για προσπάθεια καταδολιεύσης, μιας και βάσει καταδικαστικής απόφασης από το δικαστήριο της Αγγλίας που επικυρώθηκε από τον Αρειο Πάγο, ο επιχειρηματίας μπορεί να προχωρήσει σε κατάσχεση της προσωπικής περιουσίας της δημοσιογράφου ως αποζημίωση για την συκοφαντική δυσφήμιση. Πιο συγκεκριμένα διεκδικεί κατάσχεση του σπιτιού της, το οποίο η ίδια φέρεται να πούλησε εικονικά σε εταιρία στην Κύπρο, συμφερόντων του συζύγου της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Κατέθεσα αγωγή και μήνυση κατά της πρώην δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου και του συζύγου της, Παναγιώτη Τάφας, για τα αδικήματα της απάτης και καταδολίευσης” και εξηγεί: “Λίγες ημέρες πριν επιδοθεί η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που με δικαίωσε, η Γιάννα Παπαδάκου «πούλησε» για μόλις 5.000 ευρώ το ήμισυ της μεζονέτας στην οποία κατοικεί με τον σύζυγό της σε μια κυπριακή εταιρία, προκειμένου να μην εκτελεσθεί η τελεσίδικη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Οι Κύπριοι δικηγόροι της εταιρίας, για να αποφύγουν τις ποινικές και αστικές ευθύνες, αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν ότι δικαιούχος της κυπριακής εταιρίας που «αγόρασε» το σπίτι, είναι ο σύζυγος της υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννας Παπαδάκου. Θα περίμενε κανείς ότι με τόσα χρόνια εμπειρίας στις δικαστικές αίθουσες, στην «ερευνητική δημοσιογραφία» και στα εισαγγελικά γραφεία του συστήματος Παπαγγελόπουλου, η κυρία Παπαδάκου θα είχε σεβασμό για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ειδικά του Αρείου Πάγου. Αντί αυτού, προτίμησε να επιβεβαιώσει τη λαϊκή ρήση ότι «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Είναι κρίμα οι έκνομες ενέργειες της κυρίας Παπαδάκου να αμαυρώνουν και να ευτελίζουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα κρίνει την Γιάννα Παπαδάκου και όσους συμμετείχαν στο άρρωστο παραδικαστικό κύκλωμα, που στοχοποίησε εμένα και τους συνεργάτες μου, όπως τους αρμόζει. Ήρθε η ώρα της τιμωρίας”.