28χρονος είχε σχέση με 16χρονη – Όταν τον χώρισε έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της και κόμπαζε: «Είμαι ΟΥΚας εγώ»
3 months, 21 days ago
6

Η καταγγελία είναι εξοργιστική. Ένας 28χρονος σύναψε σχέση με μια ανήλικη 16 ετών και όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν τότε ο 28χρονος άρχισε να στέλνει ακόμη και στον πατέρα της, γυμνές της φωτογραφίες.

Μάλιστα κόμπαζε για την πράξη του λέγοντας: «Είμαι ΟΥΚας εγώ, δεν είμαι κανένας φλώρος». Μάλιστα ο 28χρονος που την αποπλάνησε της είχε υποσχεθεί μέχρι και γάμο.

Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου μάλιστα ακούστηκαν και ανατριχιαστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τη δράση του 28χρονου που απειλούσε το κορίτσι με revenge porn.

«Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς», ακούγεται στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Και σόρι για την ενόχληση…»

Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν με τον «παλικαρά» 28χρονο να λέει: «Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και να σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι πάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρι για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε».

Ενώ δεν δίστασε να απειλήσει και τον πατέρα του κοριτσιού: «Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο… πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε».