Αδερφάκια κλειδώθηκαν στο αμάξι και πέθαναν από τη ζέστη
3 years, 10 months ago
6

Μία απίστευτη τραγωδία σημάδεψε μια οικογένεια στην Αλαμπάμα που μέσα σε λίγη ώρα έχασε τα δύο παιδιά της, δύο αγοράκια ηλικίας 1 και 3 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι γονείς στην Αστυνομία πίστευαν ότι τα παιδιά -ο Ντάνιελ Γκαρσία και ο Ιβάλ Σαλαζάρ Τζούνιορ- ήταν μέσα στο δωμάτιό τους και έπαιζαν.

Όταν διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και όταν βγήκαν έξω βρήκαν τα δύο αγοράκια κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Υπολογίζεται ότι έμειναν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο, κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για  δύο ώρες.

Απορία φυσικά προκαλεί πως δυο μικρά παιδιά 1 και 3 ετών κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο.Η υπόθεση ερευνάται από την τοπική αστυνομία με τα πρώτα σενάρια να οδηγούν σε αμέλια των γονιών που τα ξέχασαν μέσα και όχι στην ιστόρια που είπαν στους αστυνομικούς

Τα αγόρια γίνονται το 16ο και 17ο παιδί που πέθαναν μέσα σε αυτοκίνητο φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία του kidsandcars.org.

Πηγή: newsbeast.gr