Αφροδίτη Σκαφίδα: Έγκυος η σύντροφος του Πύρρου Δήμα – Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά
9 months, 18 days ago
6

Το πρώτο τους παιδί μαζί φαίνεται πως θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, τη δείχνουν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να μην κρύβεται.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν προχώρησε σε καμία σχετική ανακοίνωση.

Αν και δεν κράτησαν τη σχέση τους κρυφή, οι δύο αθλητές διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι διακριτικοί σε κοινές εμφανίσεις τους. Δεν διστάζουν, ωστόσο, να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και διάφορες δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Τον Αύγουστο ανέβασαν στο Instagram, φωτογραφία τους από τα Κύθηρα. Το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα από το Κάστρο της Χώρας των Κυθήρων.

Πάντως, τόσο η Αφροδίτη Σκαφίδα όσο και ο Πύρρος Δήμας διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να είναι ελάχιστα.

«Εσύ και εγώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση

Η σχέση τους έγινε γνωστή στα τέλη του 2021.

Ο Πύρρος Δήμας τέσσερα χρόνια μετά τον δύσκολο χαμό της γυναίκας του Αναστασίας, έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Διακριτικά, ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε σε εκδήλωση και συνοδευόταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την 41χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor 3.