Αυτό είναι το περίστροφο που πυροβόλησε η γυναίκα τον οφθαλμίατρο – Μαχαίρια και κάρτες ταρώ στην τσάντα της
21 days ago
6

Μάχη δίνει για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρονος γνωστός οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από την εικαστικό και μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού που είχαν αποκτήσει μαζί.

Ο άνδρας υποβλήθηκε χθες Πέμπτη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και οι γιατροί δήλωσαν πως τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Μαχαίρια και κάρτες Ταρώ

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία. Η 49χρονη παραμένει κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταθέσει κάτι ουσιαστικό στους αστυνομικούς καθώς τα όσα λέει είναι κατά βάση ακατάληπτα.

Την ίδια στιγμή το reader.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία ντοκουμέντο, το με το παλιό περίστροφο που χρησιμοποίησε η εικαστικός από την Αλβανία, ενώ στην τσάντα της βρέθηκαν ακόμη τρία μαχαίρια (σ.σ. το ένα με λάμα άνω των 15 εκατοστών), μία τράπουλα ταρώ και ένα βιβλίο με τίτλο «Η μαντική τέχνη της ταρώ» και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.