Αγνώριστος ο Τζεφ Μπρίτζες: Δίνει μάχη με τον καρκίνο
3 years, 4 months ago
6

Με ξυρισμένο το κεφάλι, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη ο Τζεφ Μπρίτζες δίνει τη μάχη με τον καρκίνο. Ο 71χρονος Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε τον Οκτώβριο φέτος ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου.

Ο Μπρίτζες ξεκίνησε άμεσα θεραπείες και «η πρόγνωση ήταν καλή», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια, έναν μήνα μετά, τον Νοέμβριο, να δείξει την αισιοδοξία του ανέβασε μια ανάρτησή με φράση του εμβληματικού χαρακτήρα The Dude από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι». «Όπως θα έλεγε ο Dude… Νέα σκ@@α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σημαντική ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή» έγραψε ο Μπρίτζες

Χθες, 14 Δεκεμβρίου, ο Μπρίτζες, χαλαρός από το σπίτι του, ανέβασε νέα ανάρτηση, χωρίς μαλλιά αλλά γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον. Ο 71χρονος ηθοποιός δήλωσε επίσης «ευγνώμων» για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους και ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές του για τα μηνύματα συμπαράστασης που του στέλνουν και δηλώνει πως όλες αυτές οι ευχές και η αγάπη που λαμβάνει τον κάνουν να νιώθει πολύ καλύτερα.

protothema.gr