Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε τη μεγαλύτερη αδελφή της και την έστειλε στο νοσοκομείο
13 days ago
6

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της, την οποία χτύπησε τόσο πολύ που σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο!

Το βίαιο επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι δυο αδελφές τσακώθηκαν με την μικρότερη να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Η 15χρονη έπεσε πάνω στην 17χρονη και άρχισε να την χτυπά με τα γροθιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς συνέχισε να απειλεί την αδελφή της προκαλώντας της τρόμο.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το επεισόδιο πέρασαν χειροπέδες στην ανήλικη δράστιδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, οι δυο αδελφές αφέθηκαν ελεύθερες και παρελήφθησαν από την μητέρα τους.