Ακρίτα: Αγόρασα 2 μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι
3 years, 4 months ago
6

Μετά την παραίτησή της από την εφημερίδα “Τα Νέα”, καθώς δε δημοσιεύτηκε κείμενό της, η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος έκανε αναφορά σε παλαιότερες εποχές που υπήρχαν υψηλές αμοιβές και της έδωσαν την οικονομική δυνατότητα να παραιτηθεί αυτή την εποχή.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα μίλησε για την «εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega» που τα σήριαλ που έγραφε μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση γίνονταν μεγάλες επιτυχίες και λάμβαναν πολύ μεγάλες αμοιβές, με τις οποίες προχώρησε στην αγορά δύο διαμερισμάτων στο Λονδίνο ενώ επισημαίνει ότι η δεκαετία αυτή εξασφάλισε οικονομικά την οικογένειά της.

 

 

Έτσι, αναρωτιέται η κ. Ακρίτα τι κάνουν όμως οι νέοι συνάδελφοί της που μπορεί να βρίσκονται στην θέση της. Γράφει συγκεκριμένα: «Κι αναρωτιέμαι, τι θα κάνουν οι νέοι συνάδελφοι. Αυτή η ταλαντούχα γενιά, αυτα τα λαμπρά μυαλά πώς θα επιβιώσουν; Όταν τολμούν να συμπεριφερθούν έτσι σε μας, οι δημοσιογράφοι των πεντακοσίων ευρώ τι θα απογίνουν; Θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν να κωπηλατουν σε αυτή τη γαλέρα που κατ’ ευφημισμόν και μόνο ονομάζεται ‘ενημερωση’».

 

 

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της αυτή πυροδότησε αντιδράσεις στο Twitter και δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με το σπίτι που νοικιαζει ο Τσίπρας στο Σούνιο και με τα ακίνητα του Παπαδημουλη.

 

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις: