Ανακοινώθηκαν τα στοιχεία του 22χρονου που έκλεβε επιβάτες του Μετρό
10 months, 17 days ago
6

α στοιχεία και τις φωτογραφίες του 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με έναν 15χρονο, έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες σε σταθμούς του Μετρό έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ πρόκειται για τον (επ.) JASEM (ον.) Fouad του Abas και της Warda γεννηθέντα 21-3-2001 στην Αθήνα, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, μέλους συμμορίας, που διέπραττε ληστείες εντός σταθμών μετρό και ο οποίος συνελήφθη την 31-3-2023 από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Πρόκειται για τον συλληφθέντα:

  • (επ.) JASEM (ον.) Fouad του Abas και της Warda γεννηθέντα 21-3-2001 στην Αθήνα, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων, που μάλιστα είναι ανήλικοι ή άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία είναι ευάλωτα σε τέτοια φύσης υποθέσεις και που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί από τα τελευταία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 6-10-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.