Ανάρτηση Κασιδιάρη: «Έχουμε ξεπεράσει τα διψήφια ποσοστά»
1 year, 25 days ago
6

Οποιαδήποτε απόφαση για τον αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης.

Λίγες ώρες πριν από την έκδοση της οριστικής απόφασης από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλείται δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΣτΕ Σωτήριου Ρίζου και ισχυρίζεται ότι το κόμμα του συγκεντρώνει ήδη διψήφια ποσοστά και οποιαδήποτε απόφαση απαγόρευσης θα στρέφεται ενάντια σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.

Το καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής δηλώνει μάλιστα ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την Πατρίδα και την Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Σύμφωνα με τον τ. Πρόεδρο του ΣτΕ κο. Σωτήριο Ρίζο, το σχέδιο αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές είναι: «Αντίθετο προς την συνταγματική τάξη και θα δημιουργήσει μια διαρκή ρευστότητα στην λειτουργία της δημοκρατικής αρχής». Με απλά λόγια ο ανώτατος δικαστής, που επί σειρά ετών έκρινε την συνταγματικότητα των νόμων του ελληνικού κράτους, δηλώνει ότι αν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου δεν επιτρέψει την κάθοδό μας στις εκλογές, τότε η απόφαση του θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

Έχουμε ήδη ξεπεράσει τα διψήφια ποσοστά και κάθε παράνομη ενέργεια εις βάρος του κόμματος στρέφεται ταυτόχρονα ενάντια σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι νικηφόρος.