Ανδρέας Φικιώρης: Στο κοιμητήριο Λεγραινών έγινε η κηδεία του γνωστού γιατρού
3 years, 4 months ago
6

Στο κοιμητήριο Λεγραινών πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Ανδρέα Φικιώρη, του γνωστού γιατρού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο, στο σπίτι του, όταν προδόθηκε από την καρδιά του. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε μεταξύ πολύ στενών συγγενών, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Ανδρέας Φικιώρης είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο στο πανελλήνιο ήταν γνωστός για τις βιταμίνες που προωθούσε μέσω της εκπομπής του, ενώ το προϊόν που τον είχε κάνει πασίγνωστο, ήταν το νερό με όζον, με το οποίο πήρε και το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

Ο 72χρονος γιατρός ήταν ενεργό μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας, με το Σύλλογο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας.

Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν. Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις. Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του».

protothema.gr