Ασθενής με κορονοϊό δείχνει πόσο ακραία μπορεί να γίνει η απώλεια γεύσης
3 years, 7 months ago
6

Ένας άντρας βγήκε στο TikTok για να μας δείξει πόσο παράξενο και ακραίο είναι το σύμπτωμα της απώλειας γεύσης που φέρνει ο κορονοϊός.

Ο 30χρονος Russell Donnelly διαγνώστηκε θετικός πριν από μερικές μέρες και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις ατέλειωτες ώρες της καραντίνας για κάτι ενημερωτικό.

Σε μια σειρά από βίντεο, τον βλέπουμε να τρώει «άσχημα πράγματα», όπως σκόρδο και ωμό κρεμμύδι, για να δει πώς μοιάζει πλέον η γεύση τους.

Δαγκώνοντας το κρεμμύδι, λέει πως δεν γεύεται τίποτα. Μια γουλιά χυμό λεμονιού; Επίσης τίποτα. Όπως τίποτα δεν ένιωσε και με το σκόρδο. «Είναι τρελός αυτός ο ιός», τον ακούμε να λέει στην κάμερα.

Σε επόμενα βίντεο, βουρτσίζει τα δόντια του, πίνει πορτοκαλάδα, δαγκώνει «το κρεμμύδι που έμεινε εδώ και δύο μέρες» και πειραματίζεται με μπαλσάμικο, μηλόξιδο και ωμό λεμόνι.

Όταν κάτι είναι εξαιρετικά πικάντικο, «μπορώ σίγουρα να το νιώσω αυτό», ομολογεί, «καμία γεύση όμως στο στόμα».

Ο Donnelly είναι μπάρμαν και ηθοποιός από το Νιου Τζέρσεϊ και, όπως δήλωσε στο BuzzFeed, τα μόνα συμπτώματα που βιώνει ως κρούσμα του κορονοϊού είναι απώλεια γεύσης και όσφρησης. «Εκτός από αυτά, είμαι 100% καλά»…

newsbeast.gr