Αύγουστος Κορτώ κατά γνωστού συγγραφέα: «Βιάζονται παιδιά για να απολαμβάνουν το θέαμα διεστραμμένα καθίκια»
1 month ago
6

Θέση για τη σύλληψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου πήρε ο Αύγουστος Κορτώ μέσω των social media.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφίααν και ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του ισχυρίζεται πως είχε το συγκεκριμένο υλικό προκειμένου να αντλήσει έμπνευση για το επόμενο βιβλίο του.

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τοποθετήθηκε σχετικά, καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν διότι για ένα διάστημα ήταν στον ίδιο εκδοτικό οίκο.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Στην επίγεια κόλαση, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης – και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονών για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση, είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα;

Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του;

Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ’ όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου – να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης.

Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο», έγραψε στην ανάρτησή του.