Αυλωνίτου: Από τσίρκο Medrano o ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κόμμα – Κυρίτσης: Δεν θυμάμαι να έλεγες τέτοιες μαγκές στον Τσίπρα
8 months, 26 days ago
6

Τίποτα δεν αφήνουν να «πέσει κάτω» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τσακώνονται στα social media στη σκιά των διαγραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη και των δηλώσεων που κάνουν οι διαγραφέντες με Ελένη Αυλωνίτου και Γιώργο Κυρίτση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Twitter.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτησή της κυρίας Αυλωνίτου, η οποία σε ύφος που θυμίζει τον Παύλο Πολάκη σχολίασε το πρωί της Τρίτης τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Κατά την ανάγνωση της κυρίας Αυλωνίτου όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτελούν «διάλυση» αλλά «ανακαίνιση».

Θυμίζοντας, μάλιστα, τη ρητορική του πρώην υπουργού Υγείας η Ελένη Αυλωνίτου παρομοιάζει τον προ Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ ως «τσίρκο Medrano, υποστηρίζοντας ότι με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του νέου προέδρου «μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!».

Η ανάρτηση της Ελένης Αυλωνίτου:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» ήρθε η απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά από τον Γιώργο Κυρίτση.

kiritsis-avlonitou