Μπακογιάννης για «Μεγάλο Περίπατο»: Τον… δοκιμάσαμε, όπως γίνονται δοκιμές σε αυτοκίνητα ή εμβόλια (Video)
3 years, 7 months ago
6

Καθώς συνεχίζεται το ράβε-ξήλωνε με τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθηνάς», όπως και η κριτική για τα κονδύλια που ξοδεύτηκαν για το έργο, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης επιχείρησε να δώσει μια εξήγηση για τον… πιλοτικό, όπως τον έχει χαρακτηρίσει, χαρακτήρα του ως τώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑϊ, ο Κ. Μπακογιάννης συνέκρινε αυτό που έγινε με τον «Μεγάλο Περίπατο» με τις δοκιμές που γίνονται σε καινούργια αυτοκίνητα ή αεροσκάφη, αλλά και με τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων κατά του COVID-19, θέλοντας να δείξει ότι πριν την τελική του μορφή, το έργο έπρεπε να τεσταριστεί.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις κατηγορίες ότι πέταξε δύο εκατομμύρια, είπε ότι «όταν έχεις ένα αυτοκίνητο ή ένα αεροπλάνο το δοκιμάζεις. Έτσι κι εμείς, πριν κάνουμε το μόνιμο έργο, οφείλουμε, όπως κάνουν όλες οι πόλεις του κόσμου, να έχουμε κάνει μια δοκιμή για να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματά μας, αλλά και ότι δεν θα έχουμε τα γνωστά ελληνικά μετά που κάνεις ένα έργο και είναι γεμάτο λάθη και γεμάτο αστοχίες».