Μπέζος: Από σμήναρχος Κάκαλος… διοικητής στρατοπέδου! – Η νέα σειρά που θα σαρώσει
3 years, 9 months ago
6

Φαντάροι, καταδρομείς, αρβύλες, σκοπιές, ΚΨΜ, αλλά και… μια Ελληνίδα μάνα, ένας influencer, ένας πλαστικός χειρουργός, μία γραμματέας-τζογαδόρος, ένα τροχόσπιτο συνθέτουν το σκηνικό της νέας σειράς του Γιάννη Μπέζου, «Παρουσιάστε!» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00.

Δείτε το βίντεο:

Ο δημοφιλής ηθοποιός αύριο Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στο “Ενώπιος Ενωπίω”, όπου θα αποκαλύψει τα “μυστικά” της νέας σειράς του, όπου θα τον ξαναδούμε στα χακί. 25 χρόνια μετά το θρυλικό «Της Ελλάδος τα παιδιά», επιστρέφει με το “Παρουσιάστε”, που είναι μεν στρατιωτικού περιεχομένου και παρόμοιου ύφους και θεματολογίας, αλλά δεν θα αποτελεί συνέχεια της σειράς με τον σμήναρχο Κάκαλο.

Στη σειρά θα δούμε δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή και δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου! Ο ένας στρατολάγνος, στυγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»! Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί! Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;