Big Brother: Αποχώρησαν 21 χορηγοί – Βαρύ «πλήγμα» και ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά για τον ΣΚΑΪ
3 years, 7 months ago
6

Μεγάλη ζημιά για τον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές αποχωρήσεις χορηγών από το αμφιλεγόμενο ριάλιτι Big Brother.

Σύμφωνα με το ένθετο της Real News, το Reallife πολύ ισχυρό είναι το πλήγμα για το κανάλι του Φαλήρου, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πώς: «Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του προγράμματος αποχώρησαν συνολικά 21 επιχειρήσεις που.. έκαναν χορηγίες στο “Big Brother“».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, την περασμένη Τετάρτη, στο δίωρο επεισόδιο έγιναν δύο διαλείμματα για διαφημίσεις όλα κι όλα, συνολικής διάρκειας μόλις 9 λεπτών στα οποία έπαιζαν και τρέιλερ εκπομπών του καναλιού.

«Πηγές από το κανάλι κάνουν λόγο για “οικονομική καταστροφή”» αναφέρει το ρεπορτάζ ενώ απορρίφθηκε και το σενάριο να το σταματήσουν μια και από τα συνολικά 4 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί. 

Σάλος με «ροζ βίντεο» παίκτριας του Big Brother

Αναστάτωση επικρατεί και πάλι με αφορμή το Big Brother, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, καθώς τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές παίκτριας του ριάλιτι ανέβηκε στο διαδίκτυο και φυσικά αυτό έχει έρθει σε γνώση τόσο της παραγωγής όσο και της ίδιας της παίκτριας.

Η εν λόγω εντυπωσιακή παίκτρια του Big Brother φέρεται να εμφανίζεται σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφο της, με το βίντεο να έχει αποθανατιστεί στην κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ροζ βίντεο βρέθηκε κατά λάθος σε χέρια που «δεν έπρεπε», με αποτέλεσμα να πάρει έκταση μέσω κοινοποιήσεων σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Η παίκτρια έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της, ο οποίος για να την εκδικηθεί, κοινοποίησε την προσωπική στιγμή τους στο διαδίκτυο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί τον Οκτώβριο, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ένας εξαιρετικά έμπειρος δικηγόρος.