Χαλκίδα: «Έβγαζε αίμα από το στόμα» λέει η μητέρα του 46χρονου που πέθανε από θερμοπληξία – Έκανε ντελίβερι με ποδήλατο Επιβεβαίωσε ότι τη συγκεκριμένη ημέρα ο γιος της έκανε διανομές με το ποδήλατό του υπό υψηλές θερμοκρασίες
10 months, 5 days ago
6

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, αλλά και όλη η χώρα μετά το θάνατο ενός 46χρονου διανομέα από θερμοπληξία.

Πρόκειται για το πρώτο θύμα του καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο της Χαλκίδας, ο θάνατός του προήλθε μετά από έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Μιλώντας στο eviaonline.gr, η μητέρα του 46χρονου, επιβεβαίωσε πως ο γιος της δούλευε ως διανομέας με ποδήλατο (!) σε σουβλατζίδικο της περιοχής.

Όταν γύρισε από τη δουλειά έδειξε αμέσως πως δεν ήταν καλά, και επικοινώνησε με γιατρό. Τους είπε να του βάλουν πετσέτα στο πρόσωπο και να τον πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

Όπως είπε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο κι έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε από το σουβλατζίδικο και δεν καταλάβαινα. Άρχισε και πετούσε την μπλούζα, δεν καταλάβαινα τι έκανε. Λέω “παιδάκι μου, τι έχεις;”. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μίλαγε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον κ. Λεονάρδο και λέει μάλλον ότι είναι θερμοπληξία. “Τροχάδην να τον πάτε στο νοσοκομείο.

Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και να τον πάτε στο νοσοκομείο”. Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει, το παιδί μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρεμε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο.

Εκεί παθαίνει την πρώτη καρδιακή ανακοπή και μετά τον επανέφεραν. Παθαίνει και δεύτερη και τελείωσε. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μου. Εκείνη την ημέρα εργαζόταν στο σουβλατζίδικο» λέει η μητέρα.

Ο άτυχος 46χρονος που έχασε τη ζωή του

Μιλώντας για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ήταν διανομέας μη δηλωμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό στο περιστατικό η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.