Χαλκίδα: «Η 39χρονη είχε εμμονή μαζί του» λέει ο αδερφός του 43χρονου – «Την είχε βιάσει» ισχυρίζεται ο πατέρας της
5 months, 30 days ago
6

Δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια του 43χρονου που δολοφονήθηκε ύστερα από την επίθεση της 39χρονης με μαχαίρι, στη Χαλκίδα. Με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις της υπόθεσης και τους συγγενείς του θύματος να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, νέες δηλώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η πλευρά του 43χρονου επαναλαμβάνει ότι με τη δράστιδα γνωρίζονταν από παιδιά και είχαν απλώς φιλικές σχέσεις. Ο πατέρας, ωστόσο, της 39χρονης υποστηρίζει ότι η τελευταία είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο.

Ξεκινώντας από την πλευρά του θύματος, ο αδελφός του άτυχου άνδρα, μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκαλύπτει ότι ο 43χρονος του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από τη δράστιδα και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω ”έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι, και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο 43χρονος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα την κατάσταση που βίωνε το θύμα γνώριζε και η σύζυγος του.

«Ήταν η ”λογική”, ακριβώς, αυτή. ”Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”. Ακριβώς έτσι μου είχε μεταφερθεί από τον τότε εντολέα μου και τώρα θύμα. Φαίνεται, ότι στο μυαλό της η κυρία δούλεψε ένα σχέδιο, το οποίο εκτέλεσε, μετά από δύο χρόνια», εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο 43χρονος δολοφονήθηκε το Σάββατο το πρωί έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή η 39χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι ισχυρισμοί του πατέρα της δράστιδος 

Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε:

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».