Χανιά: Στραγγαλισμός 79χρονης – Άφαντος ο 82χρονος σύντροφός της, αναζητείται από την αστυνομία
3 years, 5 months ago
6

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας δια στραγγαλισμού της 79χρονης στο Πασακάκι Χανίων, η οποία εντοπίστηκε νεκρή και καθήμενη σε καρέκλα.

Από το πρωί οπότε και αποκαλύφθηκε η ανθρωποκτονία, ο 82χρονος σύντροφος της παραμένει άφαντος, με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες στον εντοπισμό του καθώς φέρεται να αποτελεί πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος σε συνδυασμό με το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει μία πρώτη εικόνα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για το τι μπορεί να συνέβη στην οικία των δύο ηλικιωμένων, όμως βασικό ζητούμενο παραμένει ο εντοπισμός του 82χρονου.

Ο τελευταίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε εναγωνίως να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά πριν αλλά και μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της 79χρονης συντρόφου του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ανησύχησαν και φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού με τη βοήθεια κλειδαρά πήρε την πρωτοβουλία να μπει μέσα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ο 82χρονος ωστόσο δεν ήταν πουθενά. Το γεγονός ότι τόσες ώρες μετά δεν έχει δώσει σημεία ζωής-τουλάχιστον αυτή ήταν η ενημέρωση μέχρι πρότινος-επιτείνει το μυστήριο για τις συνθήκες υπό τις οποίες στραγγαλίστηκε η 79χρονη.

Ο χώρος του εγκλήματος αποκλείστηκε, εξερευνήθηκε εξονυχιστικά από την σήμανση ενώ κλήθηκαν για μία πρώτη κατάθεση κάποιοι ένοικοι και πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος μήπως και μπορέσουν να διαφωτίσουν την αστυνομική έρευνα ως το πιθανό κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Τα ευρήματα πάντως φέρονται να δείχνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πηγή: cretalivenews