Χάρης Ρώμας εναντίον Γρηγόρη Πετράκου: «Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους. Θέλει να τον θυμηθούν;»
3 years, 5 months ago
6

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Χάρης Ρώμας με αφορμή το δεύτερο lockdown που βιώνουν τα θέατρα. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος προέτρεψε μεταξύ άλλων να μην ακούν τους συνωμοσιολόγους ενώ όταν ρωτήθηκε για το βίντεο με διάφορες έρευνες που έφερε στο φως ο Γρηγόρης Πετράκος εκνευρίστηκε και δε δίστασε να τα βάλει με όλους όσους αμφισβητούν τους ειδικούς.

“Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό; Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία.

Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν; Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμοξιολώγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε” είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Στάθης Δρογώσης εναντίον ψεκασμένων: «Είναι influencers του θανάτου- Οδηγούν σε πτωματοσακούλες»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καπουτζίδη λέγοντας πως τον θαυμάζει και η άποψή του για εκείνον παραμένει εξαιρετική παρά τη διαφωνία που έδειξαν να έχουν λίγες μέρες πριν.

Θυμίζουμε πως ο Χάρης Ρώμας και η Θεοφανία Παπαθωμά είχαν συνεργαστεί στην θεατρική παράσταση “Ο βαφτιστικός της κυρίας” για δυο χρόνια.

Πηγη