Χρήστος Κουτέλας: Θρήνος για τον θάνατο του μοντέλου – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
1 year, 8 months ago
6

Ραγίζουν καρδιές τα αγαπημένα του πρόσωπα

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος της μόδας από τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Κουτέλα.

Το μοντέλο άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, δεν είναι ακόμη σαφή και θα τα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο πόνος της απώλειάς του για τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι ανείπωτος. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα social media και εκφράζουν τη θλίψη τους.

Η κηδεία του μοντέλου θα γίνει σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 12:00, στο Νεκροταφείο Κηφισιάς, Άγιος Τρύφωνας, σύμφωνα με ανάρτηση του δίδυμου αδερφού του, Νίκου Κουτέλα.

  • Διαβάστε επίσης: Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για το φρικτό δυστύχημα στα Σπάτα – Τα δύο «εμπόδια»

Ο ίδιος είναι συντετριμμένος και αδυνατεί να πιστέψει ότι ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή.

Στο Facebook πόσταρε μία κοινή τους φωτογραφία και τα όσα έγραψε στη λεζάντα ραγίζουν καρδιές.

«Αγαπημένε μου αδερφέ ο πόνος μου δεν περιγράφεται, η ψυχή μου έγινε κομμάτια, τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε από τότε που σε είδα νεκρό. Προσευχόμουν, ικέτευα τη Παναγίτσα μας να σου δώσει λίγη ζωή ακόμα να σε έπαιρνα μία αγκαλιά να σου έλεγα ποσό σ’ αγαπάω και ότι θα ‘μαι δίπλα σου για πάντα όπως τόσα χρόνια!

Αχώριστοι ήμασταν από τη κοιλιά της μάνας μας στον ίδιο σάκο στο ίδιο θρανίο σε χάρες και λύπες μαζί τώρα γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί να χωριστούμε; Δεν το χωράει ο νους μου! Κάλο Παράδεισο να ‘χεις και να μας προσέχεις όλους μας με το όμορφο χαμόγελο σου να δίνεις νόημα στις ζωές μας. Σ αγαπωωωωω αδερφέ μου!».

Η ανάρτησή του

Ο κολλητός φίλος του εκλιπόντος, Θοδωρής Μαυρίδης, βρίσκεται σε σοκ. Μιλώντας στο TLIFE αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και τον χαρακτήρισε χαρά της ζωής.

«Τον γνώρισα πριν 17 – 18 χρόνια περίπου και από κείνη τη μέρα ήμασταν σχεδόν αχώριστοι κάθε μέρα μαζί και ότι πρόβλημα και να είχα, ήταν εκεί να με βοηθήσει για να μου σταθεί. Ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο και ο πιο ευγενικός. Ήξερε να δίνεται, να συμπεριφέρεται, να γελάει… να σε κάνει να περνάς όμορφα, έτσι ήταν ο Χρήστος και με τους φίλους του και με την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είχε πολλά άγχη για τη δουλειά έτρεχε συνέχεια ήταν δουλευταράς ασχολούνταν με το real estate τα τελευταία χρόνια. Ήταν πολύ θρήσκος πίστευε πολύ στο Θεό και πήγαινε πολύ συχνά στην εκκλησία. Ήταν η χαρά της ζωής με το πιο χαρακτηριστικό χαμόγελο».