Δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν, λέει ο Κασσελάκης για τα θύματα των Τεμπών
2 months ago
6

Δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγική μέρα του δυστυχήματος.

«Τέμπη, ένας χρόνος μετά. Μια υπόσχεση στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν. Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών τους για Δικαιοσύνη», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού»

Παράλληλα συνόδεψε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

Γιγαντοπανό στην Κουμουνδούρου για το έγκλημα στα Τέμπη – «Πάρε με όταν φτάσεις»

Σημειώνεται ότι ένα μαύρο γιγαντοπανό αναρτήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμονή του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Με κυρίαρχο μήνυμα: «Πάρε με όταν φτάσεις» και την ημερομηνία που στοιχειώνει την Ελλάδα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλα μήνυμα μνήμης των 57 θυμάτων.

Το πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ακόμη χθες Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι «το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού» επαναλαμβάνοντάς την υπόσχεσή του στις οικογένειες των θυμάτων ότι «θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους».

Σημειώνεται ότι το ψήφισμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών έχει συγκεντρώσει σχεδόν 800.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.