Διαγράφηκε ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις «εξτρεμιστικές» δηλώσεις Είχε προηγηθεί η σύγκρουση για τον M.Χαιρετάκη
1 year, 1 month ago
6

Άμεση ήταν η αντίδραση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Παύλου Πολάκη μετά τη σημερινή του «εξτρεμιστική» ανάρτηση,και ουσιαστικά ήταν το δεύτερο μεγάλο φάουλ του Χανιώτη βουλευτή μετά την κόντρα για την κατάρτηση των ψηφοδελτίων και το ζήτημα Μ.Χαιρετάκη.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την Κουμουνδούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει, επίσης, αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Με διαδικτυακή ανάρτησή του, το μεσημέρι της Κυριακής (26/02), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης εξαγγέλλει τις δικές του απαράδεκτες για το χώρο που κινείται το κόμμα του, τονίζοντας μάλιστα πως «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!».

«ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016….

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ, τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κύρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών !

Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ».

Παρακάτω οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook:

pronews.gr