Διαλευκάνθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του ξενοδόχου στη Μύκονο
1 month, 13 days ago
6

Δικογραφία για δύο άτομα με βάση υλικό από κάμερες και στο αεροδρόμιο του νησιού. Είχαν κλέψει… νοικιασμένο αυτοκίνητο.

Στην διαλεύκανση του ξυλοδαρμού ξενοδόχου στη Μύκονο στις αρχες Ιουνίου φέρεται να προχώρησε το κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που έφτασε προ τετραημέρου στο «νησί των ανέμων» σε συνεργασία με την τοπική υποδιεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ.

Ως φυσικοί αυτουργοί φέρονται ένας 33χρονος Έλληνας, κάτοικος Αθήνας χωρίς ποινικό μητρώο κι ως συνεργός του (στην προσπάθεια διαφυγής του) ένας 30χρονος Αλβανός που διαμένει στο νησί. Οι δράστες που είχαν κλέψει ΙΧ που είχε …νοικιάσει τουρίστας στο νησί, φέρεται να εντοπίσθηκαν από κάμερες σπιτιών αλλά και του αεροδρομίου της Μυκόνου αφού ο 33χρονος, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναχώρησε αυθημερόν.

  • Διαβάστε επίσης: Επίθεση με λοστό δέχθηκε ξενοδόχος στη Μύκονο

Η επίθεση στον ξενοδόχο σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου από άτομα που έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στο δικό του όχημα και στη συνέχεια τον χτύπησαν ακόμη και με λοστό.

Ο επιχειρηματίας μιλώντας σε ΜΜΕ είχε αναφερει «με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

  • Διαβάστε επίσης: Η Μύκονος όταν σβήνουν τα φλας: Κινδυνεύει να γίνει Κολομβία – «Δεν είναι Ελλάδα»

Μάλιστα σε εκείνες τις δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι «πίσω από την επίθεση μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση. Λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους». Σημειώνεται πάντως ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ανακαλύψει το κίνητρο και τους καθοδηγητές των φυσικών αυτουργών.

in.gr