Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη Ουκρανή που βρέθηκε νεκρή
3 years, 5 months ago
6

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στο Λουτρακι το φρικιαστικό εγκλημα στο Φλάμπουρο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας.

Τότε αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα: τα δυο θύματα, η 45χρονη γυναίκα και ένας άνδρας, ήταν πεσμένα στο δάπεδο και πλημμυρισμένα στα αίματα. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γuμνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη είχε ερωτική σχέση και συζούσε με τον άνθρωπο με τον οποίο βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Γείτονες της μίλησαν στο protothema.gr και ανεφεραν πως ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι» που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα

loutraki__1_
loutraki__2_
loutraki__4_

Συμφωνα με κατοικους της περιοχης η 45χρονη Ουκρανή ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, ενώ ήταν και μητέρα μιας 20χρονης κοπέλας. Όπως λένε οι ίδιες πηγες ο νεκρός άνδρας που ήταν δίπλα της πιθανολογείται πως είναι φαρμακοποιός από την περιοχή.

Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργαζόταν ως μασέρ, τα τελευταία χρόνια είχε επαφές με αλλοδαπό άνδρα. Σημειωνεται πως το αυτοκίνητό της 45χρονης βρέθηκε καμένο λίγο μακρά από το σπίτι της στον Φλάμπουρο.

loutraki__5_
loutraki__6_
loutraki7

Πηγή: protothema.gr