Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα» είπε στους γονείς της η 38χρονη – Δεν εξήγησε γιατί σκότωσε τον 43χρονο
5 months, 25 days ago
6

Τη φράση «λυτρώθηκα, υπέφερα τρία χρόνια, κατηγορούμαι για πράγματα που είναι ανυπόστατα δεν άντεχα άλλο» είπε στον πατέρα της η 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο ξυλοργό Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Η δεύτερη κουβέντα της, όπως μετέφερε ο πατέρας της στο Star, ήταν «να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έμπλεξε ως γονείς».

Ειδικά για την τελευταία αυτή τριετία ο πατέρας της 38χρονης μετέφερε ότι «είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη, το τελευταίο 6 μηνο έκλειναν τα παράθυρα για να μην υπάρχει οπτική, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε».

Όπως είπε «μέσα στο διάστημα αυτό μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο και άλλες τόσες φορές ήταν που ήρθε στο σπίτι και μας έλεγε ότι δεν θα μείνει άλλο εκεί. Και οι οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό ήταν μια παρέμβαση κάποιου τρίτου». Ο πατέρας της 38χρονης δράστιδος είπε ακόμα ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της και γαμπρός του, του είχε πει τη φράση «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα μου».

«Πιστεύω ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Έμαθα ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε ο πατέρας της 38χρονης.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και όσα είπε η μητέρα της 38χρονης, η οποία μετέφερε, επίσης, στο Star ότι «η κουβέντα της ήταν “αισθάνομαι λυτρωμένη, γιατί δεν άντεχα να αποδεικνύω τόσα χρόνια πράγματα που δεν έχω κάνει. Να προσπαθώ να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει”».