Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία δέχθηκε τρία χτυπήματα με κουζινομάχαιρο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
3 months, 24 days ago
6

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δέχθηκε τρεις μαχαιριές με κουζινομάχαιρο ενώ η σορός εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μονοπηγαδο Θέρμης.

WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_15_b8a4670b
Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή η 41χρονη
WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_14_b6c08c1d

 

Όσον αφορά τους δύο συλληφθέντες, πρώτος παραδέχθηκε ότι την σκότωσαν ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ενώ ο 39χρονος – μέχρι να εντοπιστεί η σορός και να αντιληφθεί ότι υπάρχουν συνταρακτικά στοιχεία εις βάρος του – αρνιόταν τα πάντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συνέχεια ο σύντροφός της 41χρονης ομολόγησε προφορικά την εμπλοκή του και, μάλιστα, έδωσε τη δική του εκδοχή και φέρεται να είπε ότι πρώτος την τραυμάτισε ο 34χρονος και ο ίδιος την αποτελείωσε.

Και οι δύο συλληφθέντες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία, όμως κάτι «στράβωσε» και σκότωσαν τη γυναίκα για να μην τους «δώσει» στις Αρχές. Πρώτος ομολόγησε ο 34χρονος ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και, αρχικά τον προσήγαγαν, καθώς ήταν σεσημασμένος και στο σπίτι που έγινε το φονικό βρέθηκε το αποτύπωμά του.