Έχει ΒΙΝΤΕΟ για την Συμφωνία των Πρεσπών ο Καμμένος;;; Τι άλλο έταξαν οι ξένοι για την Μακεδονία;;;
1 year, 15 days ago
6

Τι φέρονται να έπραξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συνέντευξη του πρώην ΥΠΕΘΑ…

Μετά από περίπου τρία χρόνια σιωπής, ξεκίνησε δημόσιος καβγάς με ΣΥΡΙΖΑ και Πάνο Καμμένο, για την Συμφωνία των Πρεσπών και το Τρίτο Μνημόνιο, με τον πρώην υπουργό Άμυνας να λέει πως οι ξένοι έταξαν στον πρώην πρωθυπουργό δώρο το Νόμπελ Ειρήνης για να παραδώσει το όνομα «Μακεδονία».

Τι συνέβη ακριβώς;;;

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για το τρίτο μνημόνιο και τη Συμφωνία των Πρεσπών  και είπε:

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

«Πράγματι ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Στην συνέχεια ο Ομπάμα μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ μεσολάβησαν και έτσι έκλεισε η συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο. Η συμφωνία έκλεισε επειδή η Ελλάδα στράφηκε στις ΗΠΑ. Αυτή είναι μια αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Έκανα τρία χρόνια να μιλήσω γιατί δεν ήθελα να εμπλακώ στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αφού ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αποσυρθεί, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να μάθει την αλήθεια».

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

«Τον πίεσε η Γερμανία και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ. Με τους Αμερικανούς είχαμε συμφωνήσει πως θα υπήρχε μια τριμερής στρατιωτική συνεργασία αλλά όχι για το όνομα. Αλλά όλα αυτά ανατράπηκαν. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης».

Η αντίδραση ήρθε αργότερα από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

 «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους. Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Γιατί άραγε ο Πάνος Καμμένος βγαίνει και αποκαλύπτει τώρα τι συνέβη, σύμφωνα με τον ίδιο;;; Γιατί δεν τα έλεγε πριν αποτρέποντας την Συμφωνία των Πρεσπών με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση! Ίσως, λένε πολλοί, να ήρθε η ώρα να μικρύνει ακόμα περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ και να φτιαχτεί ενδεχομένως κάτι άλλο!

Ο Π. Καμμένος πάντως ισχυρίζεται πως έχει βίντεο και sms που αποδεικνύουν τα όσα είπε, ενώ ήδη δημοσιοποίησε φωτογραφία από τις 25 Ιουνίου του 2015, από το ξενοδοχείο Bruxelles. «Επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη, Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά… κρίμα….», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως διαρρέεται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διατηρούν ακόμα καλές σχέσεις μαζί του, τον προσέγγισαν και προσπάθησαν τι σκοπό έχει, καθώς, όπως όλα δείχνουν, μάλλον υπάρχουν βίντεο.

Αναμένεται η όποια συνέχεια, αν υπάρξει τελικά!!!

 

 

photo intime