«Έδινε δουλειά σε 30 οικογένειες»: Δυστυχώς ο νεκρός είναι ο Μανώλης Σπυριδάκης, χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες
1 year, 3 months ago
6

Ο Μανώλης Σπυριδάκης “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τα Καλύβια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είχε διακριθεί στον επιχειρηματικό χώρο, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου.

 

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλειπόντος.

 

Είχε δημιουργήσει την ομώνυμη εταιρεία διανομής και αντιπροσωπείας τροφίμων, συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες του κλάδου των τροφίμων.

Ο Μανώλης Σπυριδάκης έδινε εργασία σε 30 οικογένειες της περιοχής

Η ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων αναφέρει τα εξής: “Ανείπωτη θλίψη στο χωριό μας σήμερα, για τον πρόωρο χαμο του συγχωριανού μάς Εμμανουήλ Σπυριδακη του Μιχαήλ. Ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, επικεφαλής της εταιρείας διανομής & αντιπροσωπείας τροφίμων Σπυριδακης Μ Α.Ε. Ο δικός μας Μανώλης υπήρξε αυτοδημιουργητος στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 28 χρόνια, δίνοντας εργασία σε 30 οικογένειες. Κρίμα για το χαμό σου Μανώλη, θα μας λείψει το χαμόγελο σου και η προσφορά σου στο χωριό μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στους γονείς σου, στους φίλους σου”.

 

Μανώλης Σπυριδάκης θάνατος